Επισκευάστε τον υπολογιστή σας με χαμηλό κόστος. Αναλαμβάνουμε όλες τις βλάβες όπως επισκευή καμένης κάρτας γραφικών, αντικατάσταση καμένης μητρικής, αντικατάσταση σκληρού, αντικατάσταση τροφοδοτικού ή ότι άλλο χρειάζεται ο υπολογιστής σας.

Αντικατάσταση καμένης η παλιάς Motherboard με καινούργια. Η καινούργιας τεχνολογίας M/B υποστηρίζει πιο σύγχρονα ανταλλακτικά, όπως μνήμες ή σκληρό δίσκο και ενισχύει τις επιδόσεις του υπολογιστή σας.

Αντικατάσταση σκληρού, μεταχειρισμένου ή καινούριου και εφόσον το επιθυμείτε, ανάκτηση δεδομένων του παλιού σας. Με την αντικατάσταση αυξάνετε την επίδοση του συστήματος σας και εξασφαλίζετε μέγιστο χώρο ώστε να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας ταινίες.

Αντικατάσταση ή αναβάθμιση μνήμης καινούργιας ή μεταχειρισμένης. Αυξάνει δραματικά τις επιδόσεις του συστήματος σας και είναι μία αναγκαία αναβάθμιση καθώς οι απαιτήσεις των σύγχρονων προγραμμάτων αυξάνονται συνέχεια.

Αντικατάσταση καμένου τροφοδοτικού. Μετά από διακοπή ρεύματος είναι συχνό φαινόμενο ο υπολογιστής σας να αρνείται να ανοίξει. Κύριος λόγος είναι βλάβη στο τροφοδοτικό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Καθαρισμός υπολογιστή σε Software και Hardware. Περιλαμβάνει καθαρισμό πύργου από σκόνες και καινούρια θερμαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή, έλεγχο Hardware και συντήρηση Software. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση και εγγυόμαστε σωστή λειτουργία.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΥ

Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο λειτουργικό που υποστηρίζει ο υπολογιστής σας και βελτιώστε τις επιδόσεις του. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής είναι παλιός μπορούμε να αναλάβουμε την αναβάθμιση του ή να σας δώσουμε προσφορά για καινούργιο υπολογιστή στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις ανέσεις που προσφέρει ένα σύγχρονο λειτουργικό. Επιπλέον του λειτουργικού απαραίτητη είναι η εγκατάσταση antivirus και της σουίτας του Office.