Όταν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας ή μονάδα συστοιχίας Raid καταρρεύσει η Razor μπορεί να προσφέρει μια γρήγορη, επαγγελματική και οικονομικά αποδοτική ανάκτηση δεδομένων.

Προσωπικοί, φορητοί υπολογιστές, servers σταθμοί εργασίας και γενικότερα συστήματα που διαθέτουν ακόμη και τις καλύτερες ρυθμίσεις προς αποφυγή προβλημάτων, μπορούν να αποτύχουν λόγω:

Μηχανικής βλάβης – Ο σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί. Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι η καταστροφή της κεφαλής ανάγνωσης και εγγραφής των δεδομένων καθώς και η καταστροφή μηχανικών τμημάτων του δίσκου

Λογική αποτυχία – Ο σκληρός δίσκος είναι σε κατάσταση λειτουργίας, αλλά σε ορισμένα αρχεία ή δεδομένα δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, λόγω απροσπέλαστων διαμερισμάτων του δίσκου.

Η ανάκτηση δεδομένων είναι κατά γενική ομολογία μια ακριβή υπηρεσία παγκοσμίως. Εμείς στη Razor προσαρμοζόμαστε στα ελληνικά δεδομένα και κρατάμε τις τιμές μας ιδιαίτερα χαμηλές.

Είμαστε κοντά σας κάθε στιγμή. Κάθε ώρα της ημέρας, κάποιο μέλος της ομάδας μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει το πρόβλημά σας, να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Μπορείτε να καλέσετε στο 210-6009212 ή να μας στείλετε e-mail και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.