Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Razor.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και έχει ως στόχο να σας προσφέρει αξιόπιστες, οικονομικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Σας αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό γι’ αυτό και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBΚατασκευή Ιστοσελίδων

Είτε θέλετε καινούργια εμφάνιση σε ένα ήδη υπάρχoν website ή ένα εντελώς καινούργιο, η Razor μπορεί να σας εγγυηθεί ότι το site σας θα ξεχωρίζει! Η κατασκευή ιστοσελίδων για εμάς σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής με λογικό κοστολόγιο.

Περισσότερα

Χάλασε ο υπολογιστής σας; Φοβάστε την πολυπλοκότητα της βλάβης; Νιώθετε ανασφάλεια για το τι θα πληρώσετε; Σκέφτεστε τις μετακινήσεις και την ταλαιπωρία; Χρειάζεστε εγγυήσεις για την ποιότητα της επισκευής;

Περισσότερα

ΔΙΚΤΥΑ ΗΥΔομημένη Καλωδίωση

H Razor σχεδιάζει και εγκαθιστά δίκτυα για να διασυνδεθεί όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός σας όπως H/Y, Servers, Τηλεφωνικά συστήματα, Internet, Κάμερες, Συστήματα ασφαλείας, e-mail, εκτυπωτές κτλ.

Περισσότερα

VOIPΤηλεφωνικά Κέντρα

Η Razor προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας νέας γενιάς VOIP όπως τηλεφωνικά Κέντρα μεταφοράς ήχου και εικόνας τα οποία διακρίνονται για τις δυνατότητες που παρέχουν και το χαμηλό κόστος.

Περισσότερα

ΠΕΛΑΤΕΣ / ΕΡΓΑ

ΓΙΑΤΙ RAZOR;

Ποιότητα Υπηρεσιών

Οι πελάτες μας καλύπτονται μέσα από ένα σύστημα άμεσης και αξιόπιστης εξυπηρέτησης, με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υπηρεσίες ποιότητας.

Άριστα Εκπαιδευμένοι Συνεργάτες

Η ομάδα μας αποτελείται από Έμπειρους Μηχανικούς Συστημάτων, που θα αντιμετωπίσει υπεύθυνα το πρόβλημα σας, εξασφαλίζοντας σωστή διαχείριση των προβλημάτων σας.

Συμβόλαια Υποστήριξης

Η Razor προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή υποστήριξη του μηχανογραφικού τους εξοπλισμού, μέσω μίας καινοτόμου διαδικασίας προαγοράς ωρών τεχνικής υποστήριξης.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η RAZOR προσφέρει σύνολο υπηρεσιών Technical Consulting για τον σχεδιασμό πληροφοριακών συστημάτων.

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Παρέχετε μία σειρά από Υπηρεσίες Ασφάλειας Πληροφοριών με σκοπό να βοηθηθούν οι οργανισμούς στην προσπάθειά τους να προσδιορίσουν τους κινδύνους ασφάλειας και την επίδρασή τους στην καθημερινή πρακτική, να διαμορφώσουν επίπεδο ασφάλειας πληροφοριών ανάλογο της κρισιμότητας των επιχειρησιακών πληροφοριών, να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο αποτελεσματικής διαχείρισης της ασφάλειας πληροφοριών και να μεγιστοποιήσουν την αξιοπιστία των δεδομένων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Razor είναι εταιρεία Πληροφορικής που διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία σε έργα εθνικού επιπέδου και διαθέτει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό και υλοποίηση λύσεων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Τόσο η Διοίκηση όσο και το προσωπικό της, είναι πιστοποιημένο από Διεθνείς Οργανισμούς στην ανάλυση και υλοποίηση λύσεων υψηλής τεχνολογίας.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας, συνδυάζοντας εμπειρία, ικανότητα και τεχνογνωσία αποσκοπούν στην παραγωγή πρόσθετης “αξίας” στα έργα που αναλαμβάνουν. Η ομάδα στελεχών που αναλαμβάνει το εκάστοτε έργο, χαρακτηρίζεται από επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία, από διοικητικές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.

Η Razor διατηρεί το επίπεδο των υπηρεσιών της υψηλό, παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και παρέχοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες της.

ΔΙΚΤΙΑ ΗΥ

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΥ & LAPTOP

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !

Η αμεσότητα με την οποία απαντούν την κάθε μου απορία ξαφνιάζει ευχάριστα. Πολύτιμοι συνεργάτες μου για πάνω απο πέντε χρόνια… Σας ευχαριστώ !

– Αντώνης Φ.

Πρωτοσυνεργάστηκα με τη Razor πριν απο 2 χρόνια και ύστερα απο μια περιπέτεια που είχα με άλλες εταιρείες του χώρου στην προσπάθεια μου να φτιάξω το εταιρικό δίκτυο της επιχείρησης μου. Η  συστηματική τους βοήθεια απο τότε με έχει βοήθήσει να ανταπεξέλθω και στις πιο δύσκολες καταστάσεις !

– Αλέξανδρος Π.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ